Producten

onafhankelijke groenre energie

On- en Off-grid oplossingen uit ons gamma:

Onze 'LF1' (Lithium Force One) thuisbatterijOmdat hernieuwbare energie niet steeds bschikbaar is wanneer we ze nodig hebben bevat de D-Centralized oplossing steeds een batterij-opslagsysteem om de kloof tussen beschikbaarheid van hernieuwbare energie en de effectieve behoefte te overbruggen. Met een batterij en zonnepanelen dekt u zo'n 70-80% van uw totale stroombehoefte met groene stroom die u zelf heeft geproduceerd.


Het 'LF1' is momenteel een prototype in test, binnenkort komt een eerste serie van 20 stuks op de markt. De LF1 slaat in haar huidige vorm 10kWh op, maar de capaciteit kan worden aangepast ifv de toepassing voor optimaal rendement.


Voor de bouw van de LF1 worden cellen met LFE technologie gebruikt, deze zijn veiliger in gebruik en hebben volgens diverse labo-testen een langere levensduur bij cyclisch gebruik. Bijzonder is ook het 'roundtrip efficiency' van ~99,5%, bijna 8% hoger dan onze grootste concurrent: u krijgt 99,5% van de energie terug die u er heeft ingestopt.


SEWER & DRAIN


Consectetur adipisicing in elusmos tempor incididunt the labore dolore  consequa the occaecas.

  • Consectetur the adipisicins.
  • Elusmos tempor incididun.
  • Labore consequa reprehene.
  • Ocaecas incupiae laborum.

Onze 'LF1' inverterDeze inverter is alles wat u nodig heeft om uw thuisbatterij te kunnen gebruiken, zowel netgekoppeld als los van het net (offgrid). Als het net wegvalt blijft je woning van stroom voorzien door de aangesloten batterij en zonnepanelen. Dit maakt de installatie zeer eenvoudig.


Ook bijzonder is de mogelijkheid om de batterij op te laden met netstroom of een generator/WKK bij een tekort aan zonnestroom. Zo kunt u tijdens de donkere maanden de batterij 's nachts opladen met goedkopere nachtstroom uit het net indien u zelf geen generator of WKK heeft.


D-Centralized kiest ervoor om batterij en inverter gescheiden te houden zodat warmte van de inverter de levensduur van de batterij niet negatief beïnvloed.


Deze serie inverters zijn beschikbaar in een vermogensbereik van 3-20kW, enkelfasig of driefasig. 

De 'LF1' micro-WKK


Met uw eigen thuisbatterij en zonnepanelen komt u al een heel eind om uw eigen stroombehoefte te dekken. In de vier 'donkere' maanden zijn de zonnepanelen onvoldoende  om het volledige verbruik te dekken. Dan kunt u met deze micro-WKK uw LF1 batterij bijladen en bent u weer voor een dag voorzien van energie. De warmte van de WKK kunt u in die donkere maanden volledig benutten om uw woning te helpen verwarmen. In het D-Centralized concept zal deze micro-WKK maximaal 1 à 2 uur per dag draaien (enkel in winter) waardoor deze een lange levensduur heeft en weinig onderhoud behoeft. Deze WKK werkt op aardgas, maar met een véél hoger rendement dan een klassieke centrale (100% WKK tov ~32% centrale). Een typisch gezin dat 5000kWh op jaarbasis verbruikt zal met de combinatie zonnepanelen-thuisbatterij-WKK géén stroomfactuur meer hebben, in ruil voor ~100 euro extra aan gas. Bovendien zal voor het volledige concept de primaire brandstofbesparing  zo'n 80-90% bedragen, hiermee haalt u reeds vandaag de europese 2050 doelstelling.

D-Centralized

Belgielaan 58

9070 Destelbergen

Belgium

Tel:

+32(0)484418066

Email:

info@d-centralized.be